Mondbescherming

Mondbeschermers en gebitsbeschermers worden professioneel bij H2 tandartsen gemaakt. We maken professionele hockeybitjes, welke ook worden gedragen door de Nationale hockeyelftallen. Mondbeschermers met meerdere kleuren (+10,00 tot 20,00 EUR) en glitters (+5,00 EUR) zijn mogelijk tegen een kleine meerprijs. U kunt de mogelijkheden bekijken op de kleurenkaart voor mondbeschermers. In de mondbeschermer komt standaard uw naam en telefoon nummer te staan.
Neem voor meer informatie over een mondbeschermer contact op met H2 Tandartsen

WAAROM PROFESSIONELE MONDBESCHERMERS?

Maike en Joost Prick zijn zelf beiden zeer actieve hockeyers. Na het openen van H2 Tandartsen stond direct vast dat er goede mondbeschermers moesten komen voor een goede prijs.

Het tandtechnisch laboratorium waar wij mee samenwerken, Excent, is leverancier voor 170 hockeyclubs. Ook maken zij gebitsbeschermers voor het Nederlands hockeyelftal. Na overleg met Excent is besloten dat wij gebitsbescherming van de hoogste kwaliteit willen leveren, zowel voor kinderen als volwassenen. Hiervoor maken we in onze praktijk de afdrukken en doen we een nacontrole wanneer het bitje wordt afgehaald bij H2 Tandartsen.